Yangon-Mandalay golfkirándulás

Yangon & Mandalay

Program:

1) nap

Érkezés Yangon Nemzetközi repülőterére és találkozás a kísérővel, majd transzfer a szállodába. A délután folyamán látogasson el a csodálatos és látványos Shwedagon Pagoda-ba. Fedezze fel és gyönyörködjön a több mint 2600 éves színes templomokban, sztúpákban és szobrokban.

Szállás Yangon-ban egy négy- vagy ötcsillagos szállodában (csomagtól függően).

2) nap

Reggeli után transzfer a Dagon Golf City pályára egy játékra. A Yangon Nemzetközi repülőtértől mindössze 15 percnyire található a Phil Ryan (Pacific Coast Design) tervezte pálya. Korábban egy halfarm működött a területen, így a pálya tele van kis tavakkal, melyek körülölelik a szakaszokat. A szűkös szakaszok megkövetelik a pontos ütéseket. A golf után transzfer a szállodába.

3) nap

Reggeli után transzfer a Yangon City golfklubba. mely a város északi részén található. A Han Golf Master tervezte pálya több, mint 7000 yard hosszú és két 18 szakaszos részből áll: az első az Ezüst (Silver), míg a második a Pondi (Myakantha). A Silver pálya egy alacsony területű pálya széles szakaszokkal, míg a Pondi pálya egy szűkebb játékteret kínál, pontosabb játékot igényelve. A játék után ne hagyja ki a Chank Htet Gyi Reclinging pagoda látogatását. Este transzfer a szállodába.

4) nap

Reggeli után játék a Gary Player tervezte Pun Hlaing golfklubban. A több mint 7000 yard hosszúságú pálya Ázsia legkihívóbb szakaszait kínálja tavakkal és a Pun Hlaing folyóval körbevéve. A játék után transzfer a szállodába, kijelentkezés és repülőút Mandalay-be. Érkezéskor bejelentkezés a szállodába és esti városnézés: tegyen egy sétát az U Bein tölgyhídon és innen gyönyörködjön a Mandalay-i naplementében: biztos örök élményben lesz része!

5) nap

Reggeli után transzfer az Shwe Mann Taung golfklubba. Ez a pálya több, mint 3000 láb magasan fekszik a tengerszint felett a Déli-Shan állam magaslatain. A tervezők kihasználták a természet adta adottságokat és kombinálták a hegy-völgy párost a pálya kialakítása során. Az igen kihívó első 9 szakasz során a Shan magaslat csodálatos kilátást élvezheti; míg a hátsó 9 szakasz egy mérsékelt erdősségen fut végig kilátással a hegyre. A játék után kirándulás a hegyen (Mandalay Hill) és a naplemente után transzfer a szállodába.

6) nap

Reggeli után egy kb 2 órás transzfer után érkezik meg a Myo Tha National golfklubba, hogy játszhasson Mianmar legjobb golfpályáján. Gyönyörű kivitelezés, széles szakaszok, Bermuda fű és elsőosztályú kiszolgálás, mind azt az érzést keltik Önben, hogy a golfozók paradicsomába került. A játék után transzfer vissza a szállodába.

7) nap

Reggeli után Mandalay-i városnézés - első útja a Mohamuni Pagoda-ba vezessen! Itt a helyi árusok kínálnak mindenféle jó dolgot illetve megnézheti Mohamuni Buddha sírját. Amennyiben belefér az idejükbe, érdemes ellátogatni egy aranylapokat készítő műhelybe, ahol megtekinthetik hogyan is készülnek az aranylapocskák. Majd kijelentkezés a szállodából, és elutazás haza.

Csomag tartalma:

Árak:

Az alábbi árak minimum 4 fő együttes utazása esetén és szezontól függően érvényes.

Szállodák:

Négycsillagos:

Ötcsillagos:

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre