Rólunk

A Golf Travel Hungary Batta Krisztina révén az utazni vágyó golfozók egyéni igényeinek ismeretével, az ajánlatokban szereplő szállodák és golfpályák az adott golfozó igényeinek és játéktudásának megfelelő ajánlásával, a cégen belül dolgozó szakmailag igen tapasztalt és felkészült csapat lelkesedésével szeretne a magyar golf társadalom számára egyedülálló módon egy új, kedvező fogadtatásra találó szolgáltatást nyújtani.

Ajánlataink között megtalálhatók egyéni golf utazások tetszés szerint megválasztható időponttal, valamint konkrét dátumokon meghirdetett csoportos utazások és nemzetközi golfversenyek is.

De bármely úti célt is válassza, kérje ajánlatunkat, hiszen több mint 30 országban rendelkezünk, golfra specializálódott partnerekkel. Természetesen családbarát ajánlataink is vannak, illetve nem golfozó párjuknak kedvezmények, programok állnak a rendelkezésükre.

A meghirdetett utak, csomagok csak étvágyat szeretnének kelteni. Egyéni igényeinek megfelelően tudjuk az Önnek megfelelő programot összeállítani, csak keressen minket.

Csomagáraink nem tartalmaznak biztosítást, partnerünk az EUB biztosításait kérésre megkötjük Önnek.

Utazzon velünk, és garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz része.   2020-ban immár hetedik alkalommal választják meg a golf turizmusban résztvevő szereplők közül a legjobbakat különböző kategóriákban a World Golf Awards-on.

A Golf Travel Hungary nagyon büszke arra, hogy immár ötödik alkalommal lett jelölt ezen a választáson a legjobb európai golf utazásszervező kategóriában, amit eddigi kiváló munkájának köszönhet.

Örülnénk, ha nem csak a szakma szavazataira számíthatnánk, hanem megelégedett utasaink is leadnák számunkra igen értékes szavazataikat, hiszen sikerünket nekik köszönhetjük!

A lenti ikonra kattintva leadhatják szavazataikat a Golf Travel Hungary-ra!

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre