Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa és The Heritage Le Telfair Wellness & Spa Resort

Ilot Lievres & Bel Ombre - kelet és dél kombinációja

Csomag tartalma:

Árak:

Szezontól függően, különböző kedvezményekkel! Kérjétek aktuális ajánlatunkat!

Repülőjegy és egyfős felár kérésre.

Lehetőség van a The Legend, The Links illetve a The Tamarina golfpályákon játszani (nem a csomag része).

Szállodák:

Shangri-La's Touessrok Resort & Spa

A Trou d'Eau Douce csendes partján fekvő Shangri-La's Touessrok Resort & Spa egy fényűző rejtekhely, megtestesítve Mauríciusz igazi szellemét. Az üdülőhely exkluzív szállásai lábakat nyaldosó fehér homokos strandokat és zavartalan kilátást nyújt az Indiai-óceánra. Fedezze fel Le Touessrok gazdag, ázsiai vendégszeretettel fűszerezett történetét, vagy játszon a Bernhard Langer által tervezett 18 szakaszos golfpályán.

Heritage Le Telfair Wellness & Spa Resort

Ébredjen az Indiai-óceán partra csapódó hullámainak hangjára, lélegezze be a tengeri szellő illatát és hallgassa a trópusi madarak békés dallamát egy kényelmes éjszakai alvás után a szépen berendezett szobájában vagy lakosztályában. A Heritage Le Telfair Wellness & Spa Resort minden elemét, a baldachinos ágytól a fapadlón át a szabadon álló kádakig, a legnagyobb luxus és kényelem érdekében tervezték.

Golfpályák:

Ile aux Cerfs Golf Club

A Long Beach szállodától csak 30 percnyi távolságban elhelyezkedő Ile aux Cerfs golfpálya a híres és mennyei Ile aux Cerfs szigetén található. A német bajnok, Bernhard Langer, tervezte pálya egy „A világ 10 legszebb pályája” közül, a Golf World Magazin szerint. Bernhard Langer aszerint tervezte meg a pályát, hogy magába foglalja a kihívásokat és nehézségeket a tapasztalt játékosok számára, miközben hozzáférhető és vonzó marad az alkalmi golfozók részére. „Bármilyen Mauríciuszon tartózkodó golfosnak meg kell látogatnia az Ile aux Cerfs golfpályát.” Colin Montgomerie

Anahita Golfpálya

Az Ernie Els által tervezett 18 szakaszos par-72 pálya több mint 6.800 méterre nyúlik és tágas átjárók jellemzik. Hat lélegzetelállító szakasz az óceánra néz az utolsó ütéssel együtt, amelyik az egyik leglélegzetelállítóbb a világon. Az USGA előírásai által tervezett pálya az első a maga nemében Mauríciuszon. A pálya az alja a zöld hegyeknek és határa a kristálytiszta lagúnáknak, egyben átfúj/átszelel ezen a trópusi szentély szívén.

The Heritage Golf Course

A Heritage Golf Klub többszörös díjnyertes bajnoki golfpálya. A gyönyörű Mauritius-sziget déli részén található pálya egy idilli földterületen helyezkedik el a hegyek és az Indiai-óceán türkiz lagúnája között. A pálya minden szegletéről gyönyörű kilátás nyílik, így ez az egyik leglátványosabb golfpálya Mauritiuson. A Heritage Golf Club egy igazán kivételes és élvezetes golf-élményt nyújt Mauritiuson, minden golfozó számára tudástól függetlenül.

The Avalon Golf Course

Ez a 2016-ban megnyitott, a Grand Bassin kialudt vulkáni lejtőin 500 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő, és teaültetvényekkel körülvett pályát Peter Matkovich tervezte (Par 72), és a legmagasabb hely, ahol Mauritiuson bárki is golfozni tud. A Heritage Resorts üdülőhelytől 35 perc autóútra és felfelé haladva a hegyen, felfedezhetjük a Ganga Talao szent tavat és a Fekete-folyó szurdok természetes parkját.

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre