Chiangmai Golf & Culture

Bangkok és Chiangmai

Program:

1. nap

Érkezés a Bangkok-i nemzetközi repülőtérre és transzfer a szállodába

Bangkok, az „Angyalok városa” Thaiföld fővárosa. Bangkok tulajdonképpen a királyság legfőbb kereskedelmi és gazdasági tevékenységeinek csomópontja. Ugyanakkor híres város és nagyra értékelt a sokoldalúsága és változatos látványosságok miatt.

2. nap

Délelőtt városnézés a Grand Palace-ban

Ha van egy látnivaló, amely nélkül egyetlen Bangkok-látogatás sem lenne teljes, akkor a káprázatos, látványos Grand Palace, kétségtelenül a város leghíresebb látnivalója. 1782-ben épült - és 150 éven át a thaiföldi király, a királyi bíróság és a kormány közigazgatási székhelye - a Bangkoki Nagy Palota valóban egy nagy öreg hölgy, amely továbbra is fogad látogatókat félelmetes a gyönyörű építészetével és bonyolult részleteivel, amelyek mindegyike nagy büszkesége a thaiföldi emberek kreativitásának és szaktudásának. Falai között volt megtalálható a thaiföldi háborús minisztérium, az állami osztályok és még a pénzverde is. Manapság a komplexum továbbra is a Thai Királyság szellemi szíve.

Délután golf játék a Riverdale Golf Club-ban

A Riverdale egyike a kiváló bangkok-i golfpályáknak. A Jonathan Morrow és Al Tikkanen által tervezett golfpálya épp úgy, mint Red Mouintain, a másik nagy horderejű golfpálya Phuket szigetén, az intelligens útvonaltervezés és terepváltozások kiváló kihasználtságáról tanúskodik. Riverdale első pillantásra nem tűnhet a legfenyegetőbb golf játéknak, ez azonban csak illúzió.

3. nap

Délelőtt városnézés 

A Damnoen Saduak Thaiföld legnépszerűbb úszó piaca és nagyszerű fotózási-, étkezési- lehetőségeket kínál; egyben betekintést nyújt az elmúló életmódhoz. Javasolt a kora reggeli indulás, hogy elkerülje a meleget és elkapja a Damnoen Saduak a legforgalmasabb pillanatában.

Délután golf játék a Nikanti Golf Club-ban

A Nikanti golfpálya egy nagyon szokatlan új Bangkok golfpálya, amely több szempontból egyedülálló: ez az első Thaiföldi golfklub, amelyen a Green Fee megváltása után az ár teljes mértékben magában foglalja akár az étel fogyasztását és a caddie-k borravalóját is. A pálya felépítése is szintén egyedi, három 6 szakaszos pályából áll, eltérően az elterjedt kétszer 9 szakaszos pályáktól. a golf játék befejeztével a transzfer visszaviszi Önt a szállodába.

4.nap

Transzfer a repülőtérre egy rövid járat erejéig Chiangmai-ba, utána pedig a szállodába

Talán az egyik legjobb ötlet egy sétát tenni Chiangmai régi városrészében – az itt található utak viszonylag csendesek és mivel a látnivalók igen közel helyezkednek el, így akár lábon, akár kerékpárral is könnyen bejárható. Az éjszakai piac „Night Bazaar” kínálja a legjobb vásárlási lehetőségeket Chiangmai-ban. Kiváló a választék és felhozatal, és ezeket a piacokat a város egész területén megtalálhatjuk. Ha véletlenül épp egy hétvégén tartózkodsz a városban akkor sokkal több lehetőségek közül választhatsz, akár egész estéket tölthetsz böngészéssel, vásárlással, az ázsiai ízek kipróbálásával vagy akár csak a látvány magadba fogadásával.

5. nap

Golfjáték a Highlands Golf Club pályáján

A Chaingmai Highlands Golf & Spa Resort egy különleges golfpálya a híres Schmidt-Curley csapat tervezésében. A golfpálya Chiangmai külső hegylankáin húzódik nagyszerű kilátással majdnem mindegyik szakaszon. A pálya maga egy nagy élmény és az egyik legjobb Thaiföld pályái között; mióta megnyitotta kapuit sok díjat zsebelt be. A golfjáték után transzfer viszi vissza Önt a szállodába.

6. nap

Délelőtt tegyen egy sétát Doi Suthep-be

Doi Suthep az élet állandó része Chaingmai-ben. Ahogy egy thai-mondás tartja: „Ha nem kostóltad meg Khao Soi-t és nem láttad a kilátást Doi Suthep-ből, akkor nem is voltál Chaingmai-ben.” Ez a királyi hegy északnyugatról néz a városra, kiemelkedő kilátásokat biztosítva a hegy csúcsairól. A horizonton elnyúló és meghatározó jelenlététől eltekintve Doi Suthep az otthona a Királyság egyik legmélyebben szeretett szimbólumának.

Délután golfjáték a Summit Green Valley Golf Club-ban

Az alföldön elhelyezkedve, mindössze 20 percnyi autóútra Chiangmai-tól, a Summit Green Valley pálya gyönyörű környezetet, friss levegőt és különféle, Észak-Thaiföldre jellemző egyedi tájrendezést kínál. Pálmafák százai sorakoznak a pályán. melyek szép kilátást biztosítanak a környező hegyekre. A golfjáték után transzfer viszi vissza Önt a szállodába.

7. nap

Golfjáték az Alpine Golf Club pályáján

Az Alpine Golf Resort – Chaingmai szeretné a golfozókat egy 27 szakaszos nemzetközi versenypályára meghívni. A pálya maga 3 részre van felosztva: első szakasz 3.830 yard, a második 3.712 yard és a harmadik 3,702 yard. A világhíres Mr Ron M. Garl, aki „A legjobb felújítás 2007”-es díjának nyertese és Mr Pirapon Nanatra, aki Thaiföld egyik legkiválóbb golfpályáinak tervezője, által tervezett pálya változatos és kihívó játékot biztosít a nehéz és könnyű szakaszok tökéletes keverékével. A golfjáték után transzfer viszi vissza Önt a szállodába.

8. nap

Lustálkodjon az ágyban és kérjen későbbi kijelentkezési lehetőséget!

Transzfer a Chiangmai repülőtérre, hogy elérje a gépét hazafelé.

Csomag tartalma:

Ár:

További információért lépjen kapcsolatba velünk!

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre