Ambre Mauritius és The Heritage Awali Golf & Spa Resort csomag

Belle Mare & Bel Ombre - csak felnőtteknek

Csomag tartalma:

Árak:

2022.11.01. - 2023.04.30. - 3.170 €/fő-től

Repülőjegy és egyfős felár kérésre.

Lehetőség van a The Legend, The Links, illetve a Tamarina golfpályákon játszani (nem a csomag része).

Szállodák:

Ambre

Az Ambre Mauríciusz csodálatos négycsillagos, all inclusive szállást kínál minden 16 éven felüli vendége részére. Az üdülőhelyről a trópusi óceánra nyíló zavartalan kilátás biztosítja a vendégeknek a természet egyik leglátványosabb pillanatait minden nap. A szállodát azzal a céllal tervezték, hogy gondoskodjon a napsugarak lágy beszűrődését a gyönyörű, nyílt építészeten és a páratlan szolgáltatásokon keresztül, hogy a vendégek a nyugodt és gondtalan nyaralást élvezhessék.

The Heritage Awali Golf & Spa Resort

Egy hely varázsa a megfizethető luxusban, az egyszerűségben és a barátság tökéletes egyensúlyában rejlik... egy stresszmentes nyaraláshoz! A családok számára ideális Heritage Awali Golf & Spa Resort szálloda kiemelkedik a kivételes választékú tevékenységek és szolgáltatások nyújtásában, mind a fiatalok és kevésbé fiatalok részére. Kényeztesse magát az egyedülálló élvezetek sorozatával, hogy felejthetetlen élményekben részesüljön Mauríciusz szigetén!

Golfpályák:

Ile aux Cerfs Golf Club

A Long Beach szállodától csak 30 percnyi távolságban elhelyezkedő Ile aux Cerfs golfpálya a híres és mennyei Ile aux Cerfs szigetén található. A német bajnok, Bernhard Langer, tervezte pálya egy „A világ 10 legszebb pályája” közül, a Golf World Magazin szerint. Bernhard Langer aszerint tervezte meg a pályát, hogy magába foglalja a kihívásokat és nehézségeket a tapasztalt játékosok számára, miközben hozzáférhető és vonzó marad az alkalmi golfozók részére. „Bármilyen Mauríciuszon tartózkodó golfosnak meg kell látogatnia az Ile aux Cerfs golfpályát.” Colin Montgomerie

The Heritage Golf Course

A Heritage Golf Klub többszörös díjnyertes bajnoki golfpálya. A gyönyörű Mauritius-sziget déli részén található pálya egy idilli földterületen helyezkedik el a hegyek és az Indiai-óceán türkiz lagúnája között. A pálya minden szegletéről gyönyörű kilátás nyílik, így ez az egyik leglátványosabb golfpálya Mauritiuson. A Heritage Golf Club egy igazán kivételes és élvezetes golf-élményt nyújt Mauritiuson, minden golfozó számára tudástól függetlenül.

The Avalon Golf Course

Ez a 2016-ban megnyitott, a Grand Bassin kialudt vulkáni lejtőin 500 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő, és teaültetvényekkel körülvett pályát Peter Matkovich tervezte (Par 72), és a legmagasabb hely, ahol Mauritiuson bárki is golfozni tud. A Heritage Resorts üdülőhelytől 35 perc autóútra és felfelé haladva a hegyen, felfedezhetjük a Ganga Talao szent tavat és a Fekete-folyó szurdok természetes parkját.

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre