Salt, Bubble and Grand Gaube

Északi és Keleti oldal

Csomag tartalma:

Ár:

Személyre szabott pontos ár a foglaláskor.

Salt of Palmar 5*

A nagyszívű butik szállás az étel, utazás és minden helyi dolgok szerelmeseinek

Az első SALT szállodának Mauríciuszon kellett lennie. Ez a mi otthonunk, szeretetünk, büszkeségünk és örömünk. Vitathatatlanul egzotikus szépség. Vulkáni, fehér, kék és zöld. Indiai, francia, kreol, kínai és afrikai. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni vagy elfelejteni a színek, történetek, szokások, hangok és ízek ragyogó kavalkádját. Amennyiben megtapasztalja. Mauríciusz megérett a felfedezésre, történelemmel átitatott, a sokszínű örökségtől a modern kultúráig. És mi szeretnénk megmutatni az igazi Mauríciuszt. Ezért hoztuk létre a Salt of Palmar-t.

Ile aux Cerfs Bubble Lodge

Az elegáns Bubble Lodge rendkívűl kényelmes és meglepően tágas: társalgóval, hangulatos hálószábával, mosdóval és nyitott égboltra néző tusolóval. Minden szoba ízlésesen díszített kombinálva föld színeit és természetes anyagokat. Annak érdekében, hogy az Ile aux Cerfs Bubble Lodge rendkívüli élménye még rendkívülibb legyen, komornyik szolgáltatást nyújtunk, hogy minden igényét kielégítsük. A különleges pillanatokat egy tengerparti vagy a Lodge saját kertjében elfogyasztott vacsorával ünnepelheti meg az örök emlék céljából. Az Ile aux Cerfs Bubble Lodge-t úgy alakították ki, hogy minimális legyen a környezetre gyakorolt hatása, ami nagyon környezetbaráttá teszi és kivívja a természet szerelmeseinek csodálatát. Egy dolog biztos: az Ile aux Cerfs Bubble Lodge-ban való tartózkodása lehetővé teszi, hogy teljesen kapcsolatba kerüljön a trópusi sziget lenyűgöző környezetével a napi rutinjától távol és felfrissült elmével és testettel távozzon!

LUX Grand Gaube

Ez a 2017 decemberében megnyitott luxus üdülőhely az ellentétek okos egyensúlya és a friss stílus képviselője a sziget északi partján. Kelly Hoppen tervező úttörő életképe egy eklektikus retro-elegáns életmódot kínál, erőfeszítés nélkül kifinomult, ám mégis fesztelen és barátságos. A buja trópusi kertek közepette a LUX Grand Gaube hullámzó öblök és a legkékebb lagúnák mentén helyezkedik el, magának tudva két nyugodt strandot és két látványos medencét. A nagylelkűen arányos erkélyes vagy teraszos szobáktól kezdve a romantikus Junior Suite-ken át, a privát medencével és kerttel rendelkező villákig mind eggyé válik az Indiai-óceáni kilátással és a legendás LUX vendégszeretettel.

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre