Constance Belle Mare Plage & Sugar Beach csomag

Belle Mare & Flic en Flac, észak-kelet és nyugat kombinációja

Csomag tartalma:

Árak:

2022.08.03-09.30.: 2.575 €/főtől

2022.10.01. - 2023.04.30. - 3.365 €/főtől

Repülőjegy és egyfős felár kérésre.

Szállodák:

Constance Belle Mare Plage

A puha, fehér homok, a fehér felhőkkel pontozott kék ég és a türkizkék lagúna hosszú fürdésre hívja az idelátógatót... Az elegánsan felújított Constance Belle Mare Plage kényelmes szállást kínál élénk és hangulatos légkörben egy remek szigeti üdüléshez.

Sugar Beach

A hatalmas, tiszta tengerpart, több mint egy kilométer hosszú strandja, és a tengerparti kis falu Flic-en-Flac kristálytiszta lagúnája mellett helyezkedik el Mauríciusz egyik legszebb üdülőhelye. Ez a csodálatos 5* szálloda ötvözi a kifinomult eleganciát a brit korszakra emlékeztető építészeti stílust a modern élet minden kényelmével. A luxus és az élet művészete jellemzi ezt a kicsi paradicsomot, mely egy 12 hektáros trópusi park szívében helyezkedik el. Amiért érdemes a Sugar Beach szállodát választani: a korallzátony és a 1.5km hosszú fehér homokú strand látványa; ideális hely a naplementéknek; kivételes konyha öt világszínvonalú étteremben és a nagy éjszakai élet; teljesen felszerelt fitnesz terem és Cinq Mondes által tervezett gyönyörű Spa magában foglalva egy autentikus törökfürdőt is; két medence áll rendelkezésre: az egyik privát élményekhez, míg a másik Mauríciusz egyik legnagyobb szállodai medencéjeként ismert.

Golfpályák:

Ile aux Cerfs Golf Club

A Long Beach szállodától csak 30 percnyi távolságban elhelyezkedő Ile aux Cerfs golfpálya a híres és mennyei Ile aux Cerfs szigetén található. A német bajnok, Bernhard Langer, tervezte pálya egy „A világ 10 legszebb pályája” közül, a Golf World Magazin szerint. Bernhard Langer aszerint tervezte meg a pályát, hogy magába foglalja a kihívásokat és nehézségeket a tapasztalt játékosok számára, miközben hozzáférhető és vonzó marad az alkalmi golfozók részére. „Bármilyen Mauríciuszon tartózkodó golfosnak meg kell látogatnia az Ile aux Cerfs golfpályát.” Colin Montgomerie

The Avalon Golf Course

Ez a 2016-ban megnyitott, a Grand Bassin kialudt vulkáni lejtőin 500 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő, és teaültetvényekkel körülvett pályát Peter Matkovich tervezte (Par 72), és a legmagasabb hely, ahol Mauritiuson bárki is golfozni tud. A Heritage Resorts üdülőhelytől 35 perc autóútra és felfelé haladva a hegyen, felfedezhetjük a Ganga Talao szent tavat és a Fekete-folyó szurdok természetes parkját.

The Tamarina Golf Course

A 2016-ban megnyílt és Rodney Wright által tervezett Par 72 pálya a leghosszabb Mauritiuson (6800 méter), és Tamarin egy gyönyörű, 206 hektáros földterületén helyezkedik el, Mauritius nyugati partján. A szakaszokat kifejezetten úgy tervezték, hogy lenyűgöző kilátást nyújtsanak a lenyűgöző Rempart-hegyre és a tornyos hegycsúcsokra. 

The Legend Golf Course

Constance Belle Mare Plage elős bajnoki golfpályája a Legend Mauríciusz egyik legszebb strandja mentén húzódik. A dél-afrikai bajnok, Hugh Baiocchi által tervezett 18 szakaszos versenypálya egy őslakos erdősség szívében fekszik. A tökéletesség érdekében a USPGA előírásainak megfelelően és Tif Dward fűvel épült a pálya. Ez egy Par 72-es, 6.018 méter hosszú pálya.

The Links Golf Course

A Rodney Wright és Peter Allis által tervezett kihívást jelentő 18 szakaszos pályát a USPGA előírásainak megfelelően építették. Ez egy Par 71-es, 5.942 méter hosszú pálya.

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre