Csoportos utazás Egyiptomba

Hurghada, 2021. február 27. - március 6.

"Tanulmányút a golfra specializálódóknak"

Ha nem jártál még Egyiptomban és érdekel a desztináció, kíváncsi vagy a kulturális sajátosságokra, érdekel a helyi kulinária, nem bánod, ha van 25 fok és napsütés, örömmel megtapasztalod, hogy milyen tengerparti szellőben, napsütésben links pályán játszani, akkor is ha rengeteg labdát fogsz veszteni, csatlakozz te is a csapathoz.
Szakmai utunk résztvevőjeként lehetőséged lesz felderíteni hogyan lehet eljutni Hurghadába, milyenek a programunkban résztvevő hotel szolgáltatásai, hisz utunk végeztével szakmai véleményt kérünk mindenkitől!

Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas – a 6 év alatti gyermekek kivételével – köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet bemutatni. (A tesztet a közvetlen járattal beutazók érkezést követően is elvégezhetik, ebben az esetben az eredmény megérkezéséig a szálláshelyen kell maradni.) Akinek nincs tesztje az a repülőtéren 30$-ért köteles teszteltetni magát.

Az Egyiptomi Arab Köztársaság kormányrendelete alapján a közvetlenül Hurghadára érkező utasoknak nem kell vízumot fizetnie 2021. április 30-ig!


EGYTAIR repülőjegyek 150.100 huf-tól:

A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!A repülőjegy fejenként 1 db 23 kg-os feladható poggyászt és 1 db max. 8 kg-os kézipoggyászt tartalmaz.

Csomag tartalma:

Árak:

Részlegesen tengerre néző szoba felára 12 €/éj/fő
Tengerre néző szoba felára 18 €/éj/fő

Golf Travel Hungary Kft.

Golf - Spa - Wine - Culture

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre