Utazási és golfbiztosítások kötése

EGY ÜTŐS BIZTOSÍTÁS

 

A golf nemcsak szórakoztató, de néha igen költségesnek bizonyuló sport és hobbi. A felszerelés, a tagdíj vagy éppen a green fee jól kalkulálható költségtényező. Nem így egy hole-in one ütés, vagy egy eltévedt labda okozta kár a parkoló autókban vagy éppen egy nézőben vagy játékostársban, nem is szólva az ütés miatt magunkban okozott egészségkárosodásról. Ezek a váratlan események rendkívüli anyagi terhet róhatnak a gyanútlan játékosra, akár hazai, akár külföldi pályán következik be a nemkívánt esemény.

 

A világ fejlett országaiban bírósági döntések sora támasztja alá, hogy a golfjátékos felelős ütéseinek mindennemű következményeiért, legyen az anyagi vagy személyi jellegű. Nemzetközi statisztikák szerint évente 12.000 golfozó szenved átmeneti vagy maradandó testi sérülést, ennél kétszer nagyobb a tárgyakban (pl. autókban, építményekben) okozott káresetek száma, aminek anyagi következményeit a golfozónak kell viselnie. És bármilyen örömteli is felkerülni a klub hole-in-one dicsőséglistájára, az ünneplés is pénzbe kerül.

 

Az EUB Golfbiztosítása segít a váratlan anyagi terhek elkerülésében vagy enyhítésében az olyan golfpályán folytatott játék, verseny vagy edzés során bekövetkező eseményekkor, amely szerepel az adott ország golfszövetségének hivatalos listáján.

 

Biztosítás kötéséhez kattintson a következő linkre:   Online biztosításkötés   Golfbiztosítások az "éves bérletek" menüpont alatt találhatóak.

Általános utazási biztosítás kötését az úticél kiválasztásával lehet indítani.