Legújabb ajánlatok

Szilveszteri csoportos golfutazás

2019. december 29-2020. január 5.


A Golf Travel Hungary Batta Krisztina révén az utazni vágyó golfozók egyéni igényeinek ismeretével, az ajánlatokban szereplő szállodák és golfpályák az adott golfozó igényeinek és játéktudásának megfelelő ajánlásával, a cégen belül dolgozó szakmailag igen tapasztalt és felkészült csapat lelkesedésével szeretne a magyar golf társadalom számára egyedülálló módon egy új, kedvező fogadtatásra találó szolgáltatást nyújtani.

 

Ajánlataink között megtalálhatók egyéni golf utazások tetszés szerint megválasztható időponttal, valamint konkrét dátumokon meghirdetett csoportos utazások és nemzetközi golfversenyek is.

 

De bármely úti célt is válassza, kérje ajánlatunkat, hiszen több mint 30 országban rendelkezünk, golfra specializálódott partnerekkel. Természetesen családbarát ajánlataink is vannak, illetve nem golfozó párjuknak kedvezmények, programok állnak a rendelkezésükre.

 

A meghirdetett utak, csomagok csak étvágyat szeretnének kelteni. Egyéni igényeinek megfelelően tudjuk az Önnek megfelelő programot összeállítani, csak keressen minket.

 

Csomagáraink nem tartalmaznak biztosítást, de weboldalunkon az Önnek leginkább megfelelőt azonnal megkötheti.

Utazzon velünk, és garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz része.