Desztináció: Ciprus

Aphrodité Hills Hotel

Paphos - operated by Atlantica Hotels & Resorts

Korineum Golf Resort

Észak-ciprus

Csoportos út Lugosi Balázzsal

2019. november 22-29.

Almyra

Paphos

Annabelle

Paphos

AMAVI Hotel

ÚJ hotel Paphoson - csak PÁROKNAK

I. HUNGARIAN WINTER CUP

2020. február 29-március 7.Az ország leírása

VÁRAKOZÁSON FELÜLI...
Amikor a golfozó olyan helyet keres, ahol egész évben játszhat, mert az ország klímája kiváló, temérdek sok egyéb élményt és lehetőséget kínál a golfozáson kívül is, akkor Ciprus az ideális választás.

 

GOLF CIPRUSON
Ciprus kedvező napsütéses éghajlata és csodás tájai miatt mindig is nagyon közkedvelt célállomás volt. Amióta a golf is megjelent Ciprus turizmusának színpadán, azóta még izgalmasabb lett. Ciprus 10000 év históriájával is büszkélkedhet, ugyanakkor eredetiségét megőrizve egy modern ország európai kultúrával. Az utazó felfedezheti a csábító tengerpartokat,a gazdag kulturális emlékeket, illatozó hegyoldalakat csodálhat, bortermelő vidékekkel ismerkedhet, a ciprusi táj látványához pedig szervesen hozzátartoznak a mindenhol felbukkanó olajfaligetek.
Meleg mediterrán éghajlatával Ciprus egy tökéletes állomás a golf szerelmeseinek, hiszen a sport mellett, ez a kis sziget nagy élményeket nyújt látogatóinak.

  

Minthis Golf Klub
15 kilométerre Pafostól a Trodos –hegység lábánál találunk rá erre, az 500 méter magasan fekvő pályára. A gyümölcsfákkal és szőlőtőkékkel övezett pálya gyönyörű látványt nyújt. A hegyes-völgyes pályát bejáró játékosok a golf klub éttermében, bárjában, vagy medencéjénél kipihenhetik fáradalmaikat.


Secret Valley Golf Klub
A klub 18 kilométerre fekszik Pafostól, közel Afrodité legendabeli születési helyéhez. A természeti szépségekben gazdag Titkok Völgye egy igazi sport élmény nyújt. Minden pályaszakasz külön kihívás a résztvevőknek, és a különleges tapasztalatokat előszeretettel osszák meg egymással a golfozók a rendkívül és modern kellemes atmoszférájú klubház halljában, vagy bárjában.


Aphrodite Hills Golf Klub
Az ember és a természet közösen megalkotott csodája ez a pálya melyen a játékosokat némelykor megzavarja a koncentrációban egy apró dolog, a tenger, hiszen egyes pályaszakaszokon egyszerűen lélegzetelállító látványban van részük.
A 234 hektáros területen, nem csak professzionális golfpályát találunk, de luxusszállodát gyógyfürdő komplexummal, és fényűző villanegyedet.
Ezen a pályán a játék szerelmesei azt mondják: Minden centimétere csodálatos.


Elea Golf Club
A Sir Nick Faldo által tervezett golfpálya Ciprus legújabb 18 lyukú versenypályája, mely lélegzetelállító környezetben került kialakításra mindössze néhány kilométernyire Pafos városától. A pálya kivallóan ötvözi a mediterrán terepviszonyokat, találkozhatunk olajfákkal és a helyi növényzet különlegességeivel. A Clubházhoz hamarosan luxus apartmanok és egy boutique hotel épül wellness kapacitással egyetemben.


Más klubok
• Vikla Golf & Country Club
• Nicosia Golf Club
• Larnaca Golf Course
• Limni Golf Resort

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Ciprus északi részén a hegyek lábánál fekszik a Korineum Golf Club, a pálya szinte minden pontjáról látszik a tenger. Ideális hely kezdő és haladó golfozóknak egyaránt.

Az Academy pályák ( 480 m par5, 193 m par3, 280 m par4 (back tee)) minőségét az itthoni pályák is megirigyelnék.

A driving rangehez tartozik két (egyenként) 1500 m2-es putting green és egy pitching/chipping green, homok bunkerekkel körbevéve.

A rangen lehetőség van fairway bunker ütés gyakorlására is. A szállás és a klubház elsőosztályú, ár-érték arányban magasan az egyik legjobb ajánlat télre. "

 

Fehér Zsolt Pro -2011